FINAL RGO MATCH

Idag har Tiina och jag spelat finalen i RGO Match. Tiina hade slag på mig på 14 hål. Alltså på alla utom tvåan och nian på båda varven.
Tiina började bäst och var 3 upp redan efter fem hål.
Jag vann sexan på bogey. Sedan satte jag birdieputten från c:a 6 meter på sjuan. Tiina svarade med att sätta sin parputt från c:a 5 meter och delade hålet. Jag lyckades vinna åttan på bogey och nian på par. Därmed så var matchen even efter nio hål.
Tiina vann 10:an då vi båda gjorde dubbelbogey. Vi delade 11:an. 12:an vann jag på bogey. Då var vi lika igen.
Par av mig på hål 13 räckte bara till delning då Tiina gjorde bogey. Sedan delade vi även 14:e och 15:e.
Jag vann sedan hål 16 och var upp för första gången i matchen.
Efter bunkerbesök av mig på 17:e hade jag en putt, från just utanför green, för 5 i och minst dormy i matchen. Den smet just utanför. När Tiina sedan satte sin putt för 6 i var matchen even inför sista hålet.
På 18:e var det ordentligt med stående vatten på greenen just där flaggan stod. Tiina tappade greppet med ena handen på utslaget i blötan. Bollen gick till höger om den högra bunkern men tog en rejäl vänsterstuds och hamnade på förgreen bara c:a 4 meter från hål. Jag toppade utslaget och bollen hamnade i ruffen bortanför green. Därifrån chippade jag den till 1,5 meter från hål. Tiina puttade sin boll till 40 cm från hål.
Jag var alltså tvungen att sätta min putt för att få till särspel men missade hårfint. Tiina gjorde inget misstag utan satte sin parputt för seger på hålet och matchen 1/0.
Stort GRATTIS till segern Tiina‼️
Prispallen:
?Tiina Skoog 1.320 kr
?Magnus Bagger-Sjöbäck 792 kr
?Aman ”Akid” Kidane 264 kr
?Sebastian Weideman 264 kr
Grattis till alla pristagare❗️