TISDAGSGOLF 5

Det var 22 deltagare i Tisdagsgolfens femte omgång.
Ingemars form håller i sig. Han lyckades knipa segern för förra veckans vinnare, Heikki. Båda hade 21 poäng men Ingemar hade lägre shcp.
Det var jämnt även om tredjeplatsen. Av de fyra som hade 20 poäng hade Adam lägst shcp. Han hade dessutom lägsta bruttoscore då han gick banan på par.
Prispallen:
🥇Ingemar Svensson 21/42. 660 kr.
🥈Heikki Tiinus 21/43. 330 kr.
🥉Adam Wilders 20/36. 198+132= 330 kr.
Stort GRATTIS till alla pristagare‼️

I toppen på säsongstabellen gick Ingemar ifrån ytterligare och leder nu med sju poäng före mig på andra plats. Fredrik är kvar tredjeplatsen, ytterligare två poäng efter.

Jag vill att ni uppmärksammar att det är bruttoscoren på respektive hål som räknas. Har man inte hålat ut så ska man skriva 2 slag mer än det antal som ger 1 poäng på hålet. Det är alltså max antal slag som räknas på hålet för den spelaren.
Det är spelarens ansvar att det står korrekt score på alla hål. Om det står för hög score så är det den som räknas. Signerar man sitt scorekort med för låg score på något hål så kommer det i fortsättningen att leda till diskvalifikation.
Så, kolla och dubbelkolla era scorer på alla hål innan ni signerar och skickar in scorekorten.
Särskiljning vid samma poäng:
1.: Lägre shcp
2.: Lägre bruttoscore
3.: Delad placering.
Från och med denna vecka blir det delad prisandel, om två eller flera spelare har samma poäng, shcp och score. Det gäller även om GIT sätter en spelare med lägre exakt hcp före.
Vi har inget HIO-pris i Tisdagsgolfen men jag vill ändå uppmärksamma och gratulera Johan Skoog till en HIO på nian‼️
Vänliga hälsningar Magnus.
Tack till alla deltagare‼️