Bli medlem

Fördelar för dig:

  • Spela i Klubbmästerskapet en lördag och söndag i augusti/september på Rotebro Golf. Greenfee-avgiften ingår för 18 hål båda dagarna. (Normal greenfee för 2×18 hål på en helg överstiger hela medlemsavgiften!)
  • Du får som medlem 15% lägre pris för Guld och Silver säsongskorten på Rotebro Golf. Rabatten blir 630 kr för senior Guld respektive 480 kr för senior Silver. Motsvarande rabatt för junior är 389 kr för Guld respektive 314 kr för Silver. Se Säsongskort
  • Du blir berättigad till Nordwall-rabatten på flera banor i Sverige och Norge. Se här…

Avgiften är 780 kronor för vuxen respektive 500 kronor för junior. Du kommer att få en faktura via e-post från FINQR AB som vi anlitar för fakturering. OBS! Dubbelkontrollera att rätt mejladress finns hos Min golf (mingolf.golf.se) så att fakturan verkligen kommer fram!

Om du vill bli medlem i Grindslanten GK, fyll i formuläret nedan.

Till nya medlemmar återkommer vi via e-post med faktura/bekräftelse och välkomstbrev.

Kundnumret på din faktura/bekräftelse är också ditt Golf-ID-nummer. Använd det vid inloggning på ”Min golf”. Där registrerar du till exempel dina handicap-grundande golfrundor, uppdaterar dina adressuppgifter etc. Mingolf.golf.se ger dig också möjlighet att boka starttid på de flesta golfbanorna i Sverige.