Golfspel

Rotebro Golf Pay&Play

Grindslanten GK har ingen egen golfbana utan samarbetar med Rotebro Golf, där våra medlemmar får 15% rabatt på säsongskort alternativen Guld och Silver. Rotebro Golf-banan är också där vi varje år spelar KM vilket du kan läsa mer om under fliken Tävling.

Tidsbokning för spel på Rotebro Golf går via SweetSpot. Det går också att ringa till receptionen under öppettider. Se nedan. Grindslanten GK är för övrigt den klubb som du anger i Mingolf.golf.se när du ska registrera en handicap-grundande runda spelad på Rotebro Golf eller på Svartinge.

Kursutbudet finner du under fliken Utbildning

Mer information om golfkurser, greenfee, tidsbokning, säsongskort eller vägbeskrivning till Rotebro Golf, hittar du på www.rotebrogolf.com. Det går även bra att ringa deras reception på telefon 08-626 75 78 under säsong, alternativt maila till info@rotebrogolf.com

Nordwall-rabatten

Medlemmar i Grindslanten GK har tillgång till reducerat pris på flera banor som i likhet med Rotebro Golf är designade av den kände banarkitekten Peter Nordwall. Peter Nordwall har förhandlat fram ett avtal som ger våra medlemmar 50% rabatt på ordinarie greenfee på dessa banor:

Bjurholms GK www.bjurholmsgk.se Måndag – fredag
Bro-Bålsta GK www.bbgk.se Måndag – torsdag (OBS! 100 kr rabatt ej halv greenfee)
Robertsfors GK www.robertsforsgk.se Måndag – söndag
Ryfors GK www.ryforsgk.se Måndag – fredag
Årjängs GK www.arjangsgk.se Måndag – fredag

Grönmo GK www.gronmogk.no Måndag – fredag men gäller ej närbelägna Losby GK
Kongsvinger GK www.kongsvinger-golfklubb.no Måndag – fredag (30% för närbelägna banor)
Losby GK www.losbygods.no/golf/ Måndag – fredag men gäller ej närbelägna Grönmo GK